Termeni si conditii de utilizare

Aceptarea acestor termeni

Accesul dvs. şi utilizarea acestei aplicatii se supune acestor Termeni şi Condiţii. Nu veţi folosi aceasta aplicatie în scopuri ilegale sau interzise prin Termenii şi Condiţiile care urmează. Prin utilizarea aplicatiei acceptaţi termenii, condiţiile şi disclaimer-ele din această pagină. Dacă nu acceptaţi Termenii şi Condiţiile atunci trebuie să încetaţi utilizarea aplicatiei imediat.

1. Informații și dispoziții generale

1. Aplicatia mobila zmAUkin denumit în continuare zmaukin app, este un magazin on-line administrat de către Societatea comerciala Brainappbotix., cu sediul în Popesti Leordeni, Strada Miraslau, 62, Judetul Iflov,România, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J23/3693/2019 Cod de Identificare Fiscală 41550087, denumita in continuare și Administratorul aplicatiei, prin care acesta, în conformitate cu termenii și condițiile de mai jos, furnizează/vinde Utilizatorilor/ Cumparatorilor prin intermediul aplicatiei zmaukin, produse de investitii din metale pretioase.

Administratorul este autorizat să efectueze tranzacții cu metale prețioase în baza autorizatiei emise de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

 

1. Linkuri către terţi

Aplicatia poate include linkuri către website-urile terţilor sau aplicatii terte, care sunt controlate şi conduse de alţii. Orice link spre un alt website sau aplicatie nu este o recomandare a acelui website sau aplicatie, iar dvs. luaţi la cunoştinţă acest fapt şi sunteţi conştienţi că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri sau aplicatii.

1.3. Copyright

Drepturile de proprietate intelectuală asupra zmaukin app, site-ului www.zmaukin.com şi a materialelor cuprinse sau accesibile în acestea aparţin BRAINAPPBOTIX SRL sau acelor entități care au acordat societății BRAINAPPBOTIX SRL licenţă de utilizare. Aplicația, materialele incluse in aplicatie și pe site sau cele accesibile obiect al protecției drepturilor de proprietatei Intelectuală nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licenţiate, folosite sau reproduse în niciun fel (în afară de măsura strict necesară pentru şi cu scopul legat de accesarea şi utilizarea acestei aplicatii).

Marca si logo-ul Zmaukin, precum si sloganurile „Take the gold out of smoke” si „daca tigara ta ar fi din aur ai fuma-o?” aparţin BRAINAPPBOTIX SRL şi nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse în niciun fel fără acordul scris al BRAINAPPBOTIX SRL.

Pentru aceste scopuri “Drepturile de proprietate Intelectuală și industrială” includ următoarele (oriunde şi oricând apar şi pentru întregul termen al acestora): orice drept, marcă înregistrată, nume înregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de muncă şi alte informaţii confidenţiale, drepturi de natura oricăror dintre aceste elemente în orice ţară, drepturi de natura competiţiei neloiale şi drepturi de a da în judecată pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale şi comerciale (caz în care sunt sau nu înregistrate sau înregistrabile) şi înregistrările şi aplicaţiile de înregistrare pentru oricare dintre ele.

Utilizatorului/Cumpărătorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe parți, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut in orice alt context decât cel original intenționat de S.C. Brainappbotix S.R.L., includerea oricărui Conținut in afara aplicatiei si a website-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor asupra Conținutului precum si participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres alAdministratorului

Conținutul zmaukin app si al website-ului www.zmaukin.com incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau conținut multimedia prezentate pe/în aplicație sau pe website sunt proprietatea exclusivă a Administratorului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare si/sau publicare).

Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin termenii și condițiile prezente sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

1.4. Definiția unor termeni:

Prin “Comandă” se înțelege orice cerere de ofertă online lansată de către “Cumpărător” si/sau “Client” către administrator prin intermediul zmaukin app.

Prin “Vânzător” se înțelege Administratorul (Brainappbotix SRL) aplicației mobile zmaukin app și a fluxurilor prin care se derulează operațiunile și activitatea acesteia.

Prin “Client” sau ”Cumpărător ” se înțelege utilizatorul aplicației zmaukin app care urmează fluxurile existente pentru a face plăți în avans în vederea cumpărării produsului selectat, efectuează o comandă la finalul atingerii obiectivului ales sau plasează comanda în secțiunea de magazin online din cadrul zmaukin app.

Prin “Utilizator” se înțelege orice persoana care finalizează procesul de creare a contului personal în zmaukin app fiind de acord cu clauzele din secțiunea „Termeni si Condiții Generale”.

Prin “obiectiv” se intelege produsul selectat de client pentru care alege să efectueze plăți recurente în avans pentru achiziționarea acestuia.

Prin “plata recurenta” sau plata în avans se înțelege suma stabilită de utilizator și extrasă zilnic din cardul acestuia de către Administrator prin zmaukin app pentru achiziționarea respectiv vânzarea produsului selectat.

Prin “top up” se intelege operatiunea de plata suplimentara, denumita si alimentare suplimentara, pe care clientul o face ori de cate ori considera necesar pe parcursul utilizarii aplicatiei pentru a-si putea atinge obiectivul, respectiv produsul selectat spre cumparare.

Prin “economisire” se înțelege operațiunea de plată în avans (recurentă) sau plată parțială ca urmare a deciziei clientului pentru un produs ales în vederea achiziționării ulterioare a acestuia.

Achiziționarea produsului se efectuează atunci când suma plăților în avans efectuate totalizează valoarea produsului pe care clientul l-a ales sau atunci când a fost achiziționat din secțiunea magazin prin plata integrală a produsului.

 1.5 Aplicația mobilă zmaukin app și Societatea Brainappbotix S.R.L., care administrează fluxurile precum și magazinul on-line, funcționează după legislația română si comunitară în vigoare.

 1.6 Achiziționarea monedelor, lingourilor din aur, argint sau platină, precum și a tuturor celorlalte articole destinate vânzării, precum și folosirea oricărei informații prezente în conținutul aplicatiei mobile implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor de utilizare a zmaukin app.

 1.7 Administratorul zmaukin app are dreptul de efectua oricând modificări ale prezentelor prevederi, în funcție de schimbările legislației române în vigoare sau a regulamentelor sale interioare, cu obligația publicării în aplicație anterior activării acestora, spre a putea fi cunoscute utilizatorilor aplicatiei.

1.8 Clientul întelege prin asumarea termenilor și condițiilor de mai jos că valoarea produsului ales poate suferi variații în timp real (în sus sau în jos) funcție de evoluția prețului la bursă. Prețul la bursă poate fi verificat de client oricând pe website-ul kitco.com.

1.9. În conformitate cu legislația română în vigoare aurul de investiții de 24 k este scutit de TVA, prețul de achiziție pentru toate celelalte produse (argint, platină, diamante etc) este purtător de tva care se va afișa distinct pe factura emisă. Prețurile afișate în magazinul online includ TVA.

 

2. Utilizarea aplicatiei 

2.1 Sub condiția respectării ”Termenilor și Condițiilor” de utilizare ai acestei aplicatii regasite si pe website, Clientul sau utilizatorul pot folosi informațiile prezentate în acesta doar în scop personal. Cu toate acestea, Administratorul aplicatiei/ website-ului poate schimba, modifica în tot sau în parte, suspenda sau întrerupe această aplicatie sau livrarea monedelor și lingourilor prezentate, în orice moment, incluzând aici și disponibilitatea unor funcții, baze de date sau conținut.

 2.2 Cumpărătorul este exclusiv responsabil pentru obținerea oricărui echipament sau serviciu auxiliar necesar pentru conectarea la, accesarea, sau utilizarea zmaukin app, incluzând aici, fără limitări, echipamente hardware și software precum și servicii telefonice și de date.

2.3. Prin înregistrarea in aplicație, Utilizatorul / Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (online, telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

2.4 Contractul se considera încheiat intre Vânzător si Cumpărător in momentul acceptarii de către de catre utilizator prin intermediul zmaukin app a ”Termenilor și Condițiilor” prezente.

2.5 Utilizatorul/ Cumpărătorul este de acord și ia la cunoștință de faptul că prețul metalelor prețioase (aur, argint, platină) este direct influențat de prețul la bursa internațională, iar acesta poate oscila în sus sau în jos funcție de cotațiile bursiere, astfel încât prețul produsului selectat poate avea diferențe în cursul unei zile sau în cursul perioadei de referință pana la comandafinală.

2.6. Comanda și notificarea de expediere a Comenzii împreună cu informațiile puse la dispoziție de către Administrator in zmaukin app fac dovada încheierii Contractului. Odata plasata o Comandă prin “ solicită lingou” sau prin finalizarea comenzii din secțiunea ”magazine”, factura pentru produsul ales este emisă și poate fi vizualizată în cadrul zmaukin app în secțiunea ”tranzacții / comenzi”.

2.7. Administratorul nu poate fi tinut responsabil față de promisiunea pe care Utilizatorul o face față de el însuși sau față de terți cu privire la renunțarea la unul sau mai multe vicii/ comportamente care îi pot afecta sănătatea în mod negativ pe care le alege să le schimbe sau la care alege să renunțe, indiferent de îndeplinirea sau nu a promisiunii.


 

3. Modificări ale zmaukin app, software-ului şi ale serviciilor

Administratorul îşi rezervă dreptul de a:

  • modifică sau şterge (temporar sau permanent) aceasta aplicație mobilă sau orice parte a acesteia fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că Administratorul nu are nicio răspundere față de dvs. sau oricare altă persoană pentru asemenea modificări sau ştergeri.

  • modifică, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie (inclusiv dar fără a se limita la orice prevederi, părţi, licenţe, preţuri), fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că Administratorul nu are nicio răspundere față de dvs. sau oricare altă persoană pentru asemenea modificări sau ştergeri.

  • modifică sau întrerupe orice reducerie în orice moment cu anunţ prealabil, iar dvs. acceptaţi faptul că Administratorul nu are nicio răspundere față de dvs. sau oricare altă persoană pentru asemenea modificări sau ştergeri.

  • modifica această înţelegere în orice moment, iar continuarea utilizării aplicatiei de către dvs. după aceste schimbări reprezintă acceptarea acestor modificări de către dvs.

  • păstra informaţiile personale pentru utilizarea de către terţi, dacă permiteţi folosirea sistemului de cookies.

În conditiile în care Administratorul decide întreruperea permanentă a aplicației, cu anunțarea prealabilă a Utilizatorului, iar la momentul respectiv Utilizatorul a făcut plați în avans fara a finaliza procesul deachiziție, Administratorul va returna sumele încasate cu stornarea eventualelor facturi de avans și reținerea eventualelor penalizări daca este cazul. Termenul de returnare este de 7 zile lucrătoare, depășirea acestui termen obligând Admnistratorul la plata dobânzii legale penalizatoare prevăzută de lege.


 


 

4. Înregistrare și securitate

 4.1. Pentru a putea folosi serviciile oferite de zmaukin app spre a plasa o Comandă și a primi lingorile sau monedele, trebuie îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

 - Cumpărătorul să aibă vârsta de minim18 ani;

 - Cumpărătorul să își creeze un cont de client, furnizând, în integralitate si cu bună credință, datele solicitate în cadrul procesului de înregistrare.

 4.2. Detaliile furnizate de către Utilizator/ Cumpărător în timpul procesului de înregistrare sau în orice moment după aceasta trebuie să fie corecte și complete. Accesul in vederea efectuării unei Comenzii ii este permis oricărui Utilizator/Cumpărător. Pentru motive justificate, Administratorul prin zmaukin app sau direct, își rezerva dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului/Cumpărătorului in vederea efectuării unei Comenzi si/sau la unele din modalitățile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activității Clientului/Cumpărătorului in aplicatie sau website, acțiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Administratorul /zmaukin app. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al Administratorului la adresa: [email protected], pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmenționate.

 4.3 Cumpărătorul trebuie să informeze Administratorul în maxim 24 de ore asupra oricăror schimbări survenite în informațiile inițiale furnizate atunci când si-a creat contul de client si sa efectueze noile modificari in aplicatie.

 4.4. Odata acceptați termenii si conditiile prezentului document, Cumpărătorul trebuie să declare ca este beneficiarul real al monedelor/lingourilor din aur/argint/ platina, precum si a celorlalte produse achiziționate din zmaukin app.

 5. Prețurile și plata 

5.1 Prețurile produselor afișate în cadrul aplicației includ TVA conform legislației in vigoare. Prețurile aferente monedelor, lingourilor, precum și a celorlalte produse prezentate în site sunt actualizate continuu, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si la utilizarea aplicatiei  de către  Client sau Utilizator  în concordanță cu evoluția prețului metalelor prețioase de pe piețele internaționale și cu politica de vânzări a Administratorului. Prețurile aferente monedelor, lingourilor, precum si a celorlalte produse comandate sunt cele prezentate în zmaukin app la momentul finalizării Comenzii, care corespunde și momentului în care se va emite factura finala aferentă produsului comandat. 

5.2 Prețurile monedelor și lingourilor sunt exprimate in lei. Conform legislației românești, toate documentele fiscale care vor atesta achiziția de produse din aplicație vor fi emise în lei.

 5.3 Platile recurente precum si “alimentarile suplimentare” facute de catre Utilizator / Cumparator în aplicație sunt considerate plăți parțiale/ avans. Comanda produsului se poate face numai atunci când suma plăților în avans/ parțiale coincide cu valoarea produsului / obiectivului ales de Utilizator / Cumpărător. 

5.4. Fiecare plată recurentă, precum și orice top up (alimentare suplimentară) sunt confirmate atât în aplicație cât și la adresa de email cu care Utilizatorul / Cumpărătorul și-a creat contul in aplicație. Confirmarea platii o poate face fie zmaukin app. fie procesatorul de plăți cu care Administratorul aplicației a ales să colaboreze. Email-ul de confirmare va cuprinde cel puțin: suma , data și ora, codul tranzacției și referința.

5.5 Pentru fiecare plată făcută în aplicație, Utilizatorul/Cumpărătorul acceptă că poate vizualiza și descărca în format electronic atât facturile de avans cât și factura finală în secțiunea ”tranzacții ” din cadrul aplicatiei zmaukin app. Factura finală se emite imediat dupa comanda finală.

6. Comanda și acceptare

Pentru a putea plasa comenzi, Cumpărătorul trebuie sa își facă un cont de client și să fie de acord cu termenii si condițiile afișate atat în cadrul aplicației zmaukin app cât și pe website-ul www.zmaukin.com . Validarea contului se face imediat ce ați parcurs toti pașii necesari înregistrării contului. Numai după validarea acestui cont, Utilizatorul/Cumpărătorul poate folosi pe deplin aplicația și poate alege produse sau poate plasa comenzi online. 

6.1 Cumpărătorul poate achiziționa produsele din aplicație, astfel: 

  • folosind fluxul zmaukin app prin plăți recurente zilnic precum și prin alimentări suplimentare (top-up) pentru achiziționarea produsului ales.

  • Prin comanda ”adăugare în coș” din secțiunea ”magazin” a zmaukin app.

 Comenzile vor fi procesate in următoarea zi lucrătoare.

 6.2. Odată plasată o Comandă pentru achiziționarea unui produs, Cumpărătorul poate primi fie prin e-mail, fie direct in aplicatie informații în legătură cu statusul comenzii.

6.3. Acceptarea prezentului set de ”Termeni si condiții” reprezintă încheierea contractului dintre Utilizator/Cumpărător și Administrator astfel că orice comandă se realizează în baza acestora constituind clauzele contractului. Factura se emite de Administrator în calitate de Vânzător ulterior oricărei comenzi efectuate în baza contracului.

 6.4. Prin urmare, toate Comenzile sunt condiționate de verificarea corectitudinii datelor furnizate de Utilizator/ Cumpărător în conformitate cu plata / plățile efectuate și, de asemenea, de disponibilitatea în stoc. Se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).


 

6.5. În cazul în care monedele, lingourile, precum și celelalte produse comandate nu sunt disponibile, Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi anunțat de către Administrator, folosind datele de contact furnizate având opțiunea de a:

 -aștepta până când produsele comandate devin disponibile;

sau

-anula Comanda; in cazul acesta, restituirea sumelor încasate de la client se face in maxim 7 zile lucrătoare intr-un cont bancar furnizat de acesta.

 

7. Livrarea 

7.1. Livrarea va fi făcută la adresa specificată de Utilizator/ Cumpărător. De fiecare data, Utilizatorul/ Cumpărătorul trebuie să fie prezent la recepționarea Comenzii, să facă dovada identității sale și să semneze de primire. Pretul, modalitatea de plata și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factura pentru produsele livrate, obligația Cumpărătorului fiind sa furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația in vigoare.

7.2. Administratorul va expedia Comanda in termen de maxim 5 zile lucrătoare de la plată pentru produsele aflate in stoc si de maxim 7 zile lucratoare pentru produsele cu stoc indisponibil. Totuși, acesta nu va fi responsabil pentru întârzieri ce nu țin în mod direct de propria sa voință și conduită, cum ar fi tulburări  climatice, trafic aglomerat, defecțiuni mecanice sau de alt fel survenite pe parcursul transportului, precum și orice caz de forță majoră. De asemenea utilizatorul / cumparatorul intelege ca Administratorul colaborează cu firme de renume în curierarat iar potențialele întârzieri în livrare care nu se datorează Administratorului nu-I pot fi imputate acestuia.Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile în zmaukin app (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuala din partea Vânzătorului de a livra un produs identic, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 7.3. Taxa de livrare și pentru asigurare aplicabilă Comenzii dvs. va fi evidențiată în mod distinct în confirmarea Comenzii si pe factura, urmând a fi transferată din card odată cu confirmare comenzii. În cazul plaților online, Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai Cumpărătorul.

 7.4. Dreptul de proprietate al produselor comandate prin intermediul aplicatiei va fi transferat către Cumpărător în momentul livrării, în condițiile în care întreaga valoare a Comenzii a fost transferată în contul Administratorului. 

7.5. Livrările vor fi efectuate către Cumpărător doar dupa primirea în contul Administratorului a valorii integrale a Comenzii. Comanda se considera acceptată numai după încasarea integrala a valorii comenzii. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprima acordul sa primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora de către Administrator în Contul Cumpărătorului din zmaukin app sau la adresa de poștă electronica (e-mail) cu care Utilizatorul / Cumpărătorul s-a înregistrat în aplicație.  

 8. Anularea comenzii și returnarea produselor

 8.1. Utilizatorul/ Cumpărătorul are dreptul să anuleze comanda în orice moment între efectuarea plății în avans și livrarea Comenzii, prin intermediul zmaukin app, Administratorul rezervându-și însă dreptul de a reține o penalizare de 5,5% din valoarea acesteia.

 8.2. Dreptul de retragere din comandă și de returnare a produselor achiziționate de către Utilizator/ Cumpărător din acest magazin on-line, conferit de Ordonanța OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanța, nu este aplicabil deoarece produsele furnizate sunt dependente de fluctuațiile pieței financiare, prin urmare constituie o excepție de la acest drept, conform Ordonanței Guvernului nr. 130/2000, Capitolul II, Art. 10, litera b.).

 

9. Cum se poate cumpăra:

 Pentru a putea începe achiziția de produse prin intermediul zmaukin app, persoana interesată trebuie sa îsi creeze un cont de client.

 Pasul 1 - selecția obiectivului care corespunde produsului- lingou din aur pentru care Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul alege să își schimbe un comportament negativ (cum ar fi fumatul) prin economisirea sumelor pe care le-ar plati pentru un pachet de tigari si plata recurenta a unei sume alese mai mare de 20 lei / zi (prețul aproximativ al unui pachet de țigări) cu titlu de plată avans sau plată parțială. Utilizatorul/ Cumpărătorul pe toată perioada în care plăție recurente funcționează poate alege să facă plăți suplimentare pentru atingerea obiectivului într-un termen mai scurt. Aceste plăți sunt considerate tot titlu de avans și se cumulează cu plățile recurente, iar atunci când sumele cumulate ajung să totalizeze valoarea obiectivului ales se poate apăsa butonul “solicită lingou” operațiune care inițiază comanda efectivă însoțită de emiterea facturii corespunzătoare produsului comandat.

Pe toata perioada plăților recurente până la atingerea obiectivului / produsului ales, Utilizatorul/ Cumparătorul primește informații cu privire la subobiective atinse de valoare egală sau mai mică cu suma totală acumulată prin plățile recurente efectuate (de exemplu un lingou de aur de un gramaj mai mic față de obiectivul selectat sau o monedă cu valoare mai mică fata de obiectivul selectat) și poate opta pentru cumpărare. Pentru aceasta, în orice moment în care se apasă butonul “cumpara acum” este inițiata comanda efectivă însoțită de emiterea facturii corespunzătoare produsului comandat.  

 Pasul 2 – achiziția directă din secțiunea ”magazin”

Fiecare produs va fi adăugat în coșul de cumpărături și, permanent, Utilizatorul/ Cumpărătorul poate vedea numărul produselor din coș în partea de sus a paginii în care se află.

Dupa verificarea produselor și a adresei de livrare /Utilizatorul/ Cumpărătorul poate apăsa butonul ”finalizeaza comanda” care activează emiterea facturii și inițiază procesul de livrare a produsului. Costurile de livrare precum si de asigurare a produsului pe durata transportului sunt afișate înainte de apăsarea butonului ”finalizeaza comanda”, iar aceste costuri vor fi adăugate la valoarea produsului și evidențiate distinct pe factura.

Livrarea produselor disponibile în zmaukin app se poate realiza DOAR în România.

 Pasul 3 - Livrarea produselor comandate (lingou sau monedă) 

Produsele comandate de Utilizator/ Cumpărător vor fi livrate numai pe teritoriul Romaniei prin curier în 5 zile lucrătoare de la Comanda și plata efectivă a produsului. Rețineți că preluarea comenzii de la curier nu poate fi efectuată decât de Utilizator/ Cumpărător, prin semnătură, în baza actului de identitate.

10. Renuntarea la obiectiv, la plăți recurente și retragerea sumelor plătite

10.1. Utilizatorul/ Cumpărătorul înțelege că zmaukin app oferită de Administrator nu este o bancă și nu funcționează ca atare, drept urmare Administratorul nu încurajează folosirea aplicației pentru păstrarea/ economisirea unor sume de bani. Zmaukin app este o aplicație care incurajează renunțarea la vicii sau comportamente negative și schimbarea destinației sumelor care nu sunt cheltuite pentru acestea într-un mod unic, pentru achiziționarea de aur sau alte metale prețioase.

10.2. În cazul in care Utilizatorul/ Cumpărătorul dorește retragerea banilor deja achitați ca plăți recurente sau ca alimentări suplimentare (avansuri de plată) înțelege că va suporta o penalizare de 5,5% din valoarea sumei solicitate pentru retragere. Plata sumei rezultate după scăderea penalizării va fi efectuată de Administrator în contul furnizat de Utilizator/ Cumpărător în termen de 7 zile lucrătoare de la exprimarea intenției de retragere.

 11. Confidențialitate

 11.1. Politica de confidențialitate stabilește modul în care compania noastră folosește și protejează orice informații pe care Utilizatorul/ Cumpărătorul le furnizează pentru site-ul www.zmaukin.com sau în cadrul aplicației atunci când utilizează zmaukin app. Administratorul se angajează să asigure faptul că datele private sunt protejate. Administratorul poate modifica periodic această politică, prin actualizarea acestei pagini. Utilizatorul/ Cumpărătorul trebuie să verifice periodic această pagină pentru a se asigura că este de acord cu orice modificări. Administratorul zmaukin app va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natura. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar in condițiile menționate in prezentul document. Nicio declarație publica, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe parți nu va fi făcută de Cumpărător/Utilizator cu privire la Comanda/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului/ Administratorului aplicatiei sau al website-ului www.zmaukin.com. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site sau in cadrul zmaukin app se oferă Vânzătorului acces nerestricționat la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Utilizatorul/ Cumpărătorul este, de asemenea, de acord ca Vânzătorul / Administratorul să poată utiliza liber, in interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul aplicatiei.  Administratorul zmaukin app nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, daca legislația in vigoare nu prevede alte specificări in acest sens.

Pentru o complete informare privind politica de confidentialitate, utilizatorul intelege sa verifice sa analizeze si sa accepte politica de confidentiale a datelor.

 

12. Vânzătorul/ Administratorul poate colecta următoarele informații:

Nume, prenume, adresa, CNP, serie si număr, data emiterii si emitentul Cartii de Identitate, pașaport . Date de contact, inclusiv adresa de e-mail si numar de telefon. 

Vânzătorul are nevoie de aceste informații pentru emiterea documentelor fiscale in acord cu legislatia in vigoare și a oferi servicii imbunatatite.

Pentru informații complete privind Politica de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați următorul document: Politica de confidențialitate

 13. Păstrarea unor înregistrări interne.

Vânzătorul poate folosi informațiile furnizate pentru a îmbunătăți produsele și serviciile sale. Vânzătorul poate trimite periodic e-mailuri promoționale despre produsele noi, oferte speciale sau alte informații pe care crede că le puteți găsi interesante folosind adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o prin acceptarea expresă a Dvs confirmată prin bifarea iîn website de luare la cunoștința și acceptare. Din când în când, ar putea folosi, de asemenea, informațiile dumneavoastră pentru a vă contacta în scopuri de cercetare de piață prin acceptarea expresa a Dvs. De asemenea, poate folosi informațiile pentru a personaliza site-ul www.zmaukin.com sau anumite funcționalități ale zmaukin app în funcție de interesele Utilizatorului/ Cumpărătorului.

Informații privind politica de cookies sunt prezentate la pct 18 de mai jos.

14. Cesionarea și subcontractarea

Vânzătorul poate cesiona si/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, fara informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Administratorul va fi întotdeauna responsabil fata de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale asumate față de terți.

 15. Link-uri către alte site-uri

Website-ul www.zmaukin.com sau aplicația zmaukin app poate conține link-uri către alte site-uri de interes. Cu toate acestea, odată ce Utilizatorul/ Cumpărătorul a folosit aceste link-uri pentru a părăsi site-ul sau aplicația, acesta trebuie să rețină că Administratorul nu are nici un control asupra celuilalt site web. Prin urmare, Administratorul nu poate fi făcut responsabil pentru protecția şi confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce vizitați aceste site-uri, acestea nefiind reglementate de politica de confidențialitate a www.zmaukin.com sau zmaukin app. Dați dovadă de prudență și luați cunoștință de politica de confidențialitate aplicabilă site-ului în cauză.

16. Securitate si responsabilitate 

16.1. Administratorul se angajează să asigure o protecție cât mai ridicata în ceea ce privește informațiile Utilizatorului/ Cumpărătorului. În scopul de a preveni accesul neautorizat la informații sau divulgarea datelor, am instituit proceduri fizice, electronice şi manageriale pentru a proteja și securiza informațiile pe care le colectăm online.

 16.2. Administratorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul /Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Administrator a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezulta din utilizarea produselor după livrare și în special pentru pierderea acestora.

16.3. Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumpărătorul își asuma răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user si parola) și pentru gestionarea accesării Contului, si, în măsura permisă de legislația in vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

16.4. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Conținutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc ”Termenii si Condițiile” aplicației în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul website-ului www.zmaukin.com și a zmaukin app și care este existentă la data creării Contului și/sau a utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii. Ulterior creării Contului utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra ”Termenilor si Condițiilor” zmaukin app și/sau a versiunilor actualizate ale acestora care pot fi regăsiți, inclusiv, pe website-ul www.zmaukin.com.

16.5. ”Termenii și Condițiile” pot fi modificate oricând de către Administrator, aceștia fiind opozabili Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la data afișării pe site sau în aplicație. Acceptarea ”Termenilor și Condițiilor” se confirmă prin bifarea checkbox-ului corespunzător din zmaukin app și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea oricarei plăți online.

 17. Limitarea răspunderii

Aplicația zmaukin app este distribuită pe baza principiului “aşa cum este” şi “disponibila” fără nicio reprezentare sau promovare făcută şi fără garanţie de niciun fel expresă sau implicită, incluzând dar fără a se limita, la garanţiile de calitate satisfăcătoare, pentru un anumit scop, neîncălcare, compatibilitate, securitate şi acurateţe.

În limita impusă de lege, Administratorul nu va fi tras la răspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate negative ori pentru pierderi de orice fel (incluzând dar nelimitându-se la pierderi de afaceri, de oportunităţi, de date, de profituri), ce rezultă din sau în legătură cu folosirea zmaukin app.

Administratorul nu oferă nicio garanţie că funcţionarea aplicației va fi fără întrerupere sau fără erori, că defectele vor fi corectate imediat sau că aplicația sau serverul care o face disponibilă nu vor putea avea întreruperi la un moment dat.

18. Folosirea cookie-urilor 

Un cookie este un mic fișier care cere permisiunea de a fi plasat pe suportul de date al dispozitivului cu care accesați website-ul nostru. Odată ce sunteți de acord, fișierul este adăugat și cookie-ul ajută la analizarea traficului pe web sau vă permite să știți când vizitați un anumit site. Cookie-urile permit aplicațiilor web să ofere vizitatorului un răspuns personalizat, individual. Aplicația web poate adapta operațiunile sale la nevoile dvs., ceea ce vă place și ce nu, prin colectarea şi amintirea unor informații despre preferințele Utilizatorului/ Cumpărătorului. Noi folosim cookie-uri de jurnal de trafic pentru a identifica ce pagini sunt folosite. Acest lucru ne ajută să analizăm datele despre traficul de pagina web şi pentru a îmbunătăți site-ul nostru, în scopul de a-l adapta la nevoile clienților. Folosim aceste informații doar în scopuri statistice și de analiză de date, după care sunt îndepărtate din sistem. În general, cookie-urile ne ajuta sa va oferim un site mai bun, permițând-ne să monitorizăm care pagini sunt utile pentru Utilizator/ Cumpărătorși care nu. Un cookie nu ne dă acces în nici un fel la computerul Utilizatorului/ Cumpărătorului sau orice informații despre dumneavoastră, altele decât datele pe care le alegeți să împărtășiți cu noi. Puteți alege să acceptați sau să refuzați cookie-urile. Cele mai multe browsere web acceptă automat cookie-uri, dar puteți modifica, de obicei, setarea browser-ului pentru a refuza cookie-uri, dacă preferați. Acest lucru, însă, vă poate împiedica de la a profita pe deplin de facilitățile site-ului nostru.

19. Forța majoră 

Nici una din parți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, in afara controlului parților și care nu poate fi evitat. 

Daca în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele sa poată pretinde celeilalte daune-interese.

20. Înţelegerea completă

Aceşti termeni şi aceste condiţii împreună cu alte documente la care se face referinţă expres în cuprinsul acestora includ întreaga înţelegere dintre noi în legătură cu modul de funcționare și utilizare a zmaukin app și înlocuiesc orice eventuale înţelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale dintr eUtilizator/Cumpărător și Administrator.

Prin acceptarea termenilor şi condiţiilor, nu v-aţi bazat pe o altă reprezentare decât cea stipulată în ”Termenii și Condițiile” enunțate şi sunteţi de acord că nu veţi avea nicio cale de atac cu privire la orice falsă reprezentare ce nu a fost exprimată expres prin ”Termeni și Condiții”.

21. Despagubiri

Sunteţi de acord să despăgubiţi şi să absolviţi Administratorul, angajaţii şi agenţii săi de toate răspunderile, taxele legale, stricăciunile, pierderile, costurile şi toate celelalte cheltuieli în relaţie cu revendicările sau acţiunile aduse împotriva Administratorului apărute din orice încălcare a ”Termenilor şi Condiţiilor” de către dvs. sau alte responsabilităţi născute din utilizarea acestei aplicatii.

22. Legea aplicabila – jurisdicția

Această înţelegere şi toate cele ce rezultă din ea sunt guvernate de şi formulate în acord cu legea din România ale cărei instanțe au jurisdicţie exclusivă asupra tuturor disputelor ce rezultă din această înţelegere, iar dvs. sunteţi de acord că locul de punere în practică al acestei înţelegeri este România.

În cazul în care oricare dintre prevederile acestei înţelegeri sunt declarate de către orice autoritate competentă, nule, anulabile, ilegale sau non-executabile, vom modifica acea prevedere într-o manieră rezonabilă de aşa natură încât să devină în mod legal aplicabilă și să se conformeze intenţiei părţilor, la discreţia noastră, iar celelalte prevederile să rămână în vigoare.


 


 


 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord